Κρυοθεραπεία
Δερματικά Εμφυτεύματα
Χημικό Peeling
Μεσοθεραπεία
Θεραπείες Laser
Κυτταρίτιδα
Botox®
 

Που χρησιμεύει η θεραπεία Skin Rejuvenation; : Η θεραπεία Skin Rejuvenation εφαρμόζεται: Βελτίωση δυσχρωμιών δέρματος, Bελτίωση ευρυαγγείων και αιμαγγειμάτων . Φωτογήρανση, καλυτέρευση ποιότητας δέρματος Ηλιακές βλάβες Σμίκρυνση πόρων Βελτίωση ουλών ακμής Βελτίωση της ερύθημα της ροδόχρου νόσου... (1/4/2008)
 
Τι είναι το E- Light; : Είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία που χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες (RF) σε συνδυασμό με δέσμη φωτός. Οι πιο συχνές θεραπείες για Skin rejuvenation  Skin Tightening   (σύσφιξη) για περισσότερες πληροφορίες στις συχνές ερωτήσεις... (10/6/2007)
 
Νέο Website : Καλώς ήλθατε στο νέο site μας  ... (1/4/2005)
 
Ιατρείο : Πευκών 4,
Ν.Ηράκλειο 141 22, Αθήνα
Τηλ.κέντρο : (+30) 210.2833638
 
Δερματικά Εμφυτεύματα

Cosmetic fillers ή αλλιώς δερματικά εμφυτεύματα.

Είναι υλικά τα οποία εγχύονται σε διάφορα βάθη του δέρματος με αποτέλεσμα την μείωση ή εξαφάνιση των ρυτίδων και βελτίωση της γενικής όψης του προσώπου.Εχουν χρησιμοποιηθεί στην αισθητική ιατρική για πολλά χρόνια.
Η επιτυχία τους οδήγησε σε όλο και αυξανόμενη εφαρμογή. Τα εμφυτεύματα ανανεώνονται συνέχεια, με σκοπό την βέλτιστη ποιότητα
και αποτελεσματικότητα.

 

Περισσότερες απαντήσεις εδώ..

Φωτογραφικά παραδείγματα

Petkou.gr © 2005 : Το σύνολο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες γιια προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. | Legal notice | made & host by ithinkmarketing